Babykamer pimpen doe je zo!

Ben jij al uitgekeken op de babykamer en vind je dat het wel wat extra sfeer kan gebruiken? Dat kan gemakkelijk! In dit artikel geef ik je een paar tips hoe je gemakkelijk en snel je babykamer kan opfleuren.

Aankleedkussenhoes

Een hele simpele manier om wat gezelligheid toe te voegen, is door een mooie hoes te kopen voor het aankleedkussen. Vaak heeft een aankleedkussen een prominente plek in de babykamer. Wanneer je deze dus opvrolijkt met een mooi aankleedkussenhoes, zorg je gelijk voor een leuke sfeermaker in de kamer. 

Nieuw behang

Voor als je wat meer tijd hebt, is het een leuk idee om een nieuw behang uit te kiezen. Met behang kan je een hele kamer in een keer omtoveren. Vooral wanneer je een behang met een leuke print uitkiest, zorgt dit voor een grote verandering. Denk bijvoorbeeld aan een leuke dierenprint, ideaal voor als je kindje gek is op dieren.

Accessoires

Tot slot kan je een aantal leuke accessoires toevoegen aan de kamer. Accessoires die geschikt zijn voor een babykamer zijn bijvoorbeeld leuke knuffels. Je kan ook een aantal planken aan de muur bevestigen en hier persoonlijke foto’s opzetten. Hierdoor voeg je niet alleen meer sfeer toe, maar wordt de kamer ook een stuk persoonlijker.

Op https://www.koeka.com/ vind je een groot aanbod aankleedkussenhoezen waarmee je op een simpele manier de babykamer kan pimpen! Veel plezier ermee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *