Tips voor het kopen van het beste kraamcadeau

Als er een baby is geboren en je gaat op kraamvisite wil je natuurlijk aankomen met een fantastisch kraamcadeau. De vraag is alleen, wat kan ik kopen, en waar heeft de baby en ouders daadwerkelijk ook wat aan? We hebben een paar ideeën voor je op een rijtje gezet. Zo wordt het kopen van een kraamcadeau hopelijk een stuk makkelijker.

Rompers

Rompers doen het altijd goed als kraamcadeau. Het is misschien een kado die erg cliché is maar wel één die bijzonder handig is. De baby wordt zo vaak verschoond dat je er nooit genoeg van kunt hebben. Ook groeien ze als kool waardoor rompers in diverse maten zeker handig zijn! Rompers zijn overal verkrijgbaar en te vinden in leuke printjes maar ook met grappige teksten. Die doen het vooral goed bij de vaders. 

Speenkoord met naam

Als je liever een heel persoonlijk cadeau wilt geven kun je kiezen voor speenkoord met de naam van de baby. Met een speenkoord kan de speen van het kind eenvoudig vastgemaakt worden zodat het niet op de grond valt. Het is ook nog eens een heel origineel cadeau. Kies dus voor een speenkoord met naam.

Boek voor het eerste jaar

In verschillende boekenwinkels en op het internet is het eerste jaar boek verkrijgbaar. De kersverse ouders kunnen alles bijhouden wat er gebeurd tijdens de ontwikkeling van het kindje. Er kunnen verschillende dingen ingevuld worden maar ook is er plek voor eigen verhalen en prachtige foto’s. Het is een cadeau dat altijd wordt bewaard en leuk is voor later. 

Gepersonaliseerd kinderboek

Een boek geven is natuurlijk altijd een goed idee. De plaatjes die erin staan ontdekken en luisteren naar hoe mama of papa het verhaaltje voorleest. Maar hoe leuk is het als je een boek kunt geven die gepersonaliseerd is met de naam van de baby? Er zijn verschillende boeken waar je de naam op kunt laten zetten. Bijvoorbeeld bij de boekjes van Nijntje, Buma maar ook Woezel & Pip. 

Cadeaubon

Als echt geen idee hebt wat voor kraamcadeau je moet kopen kun je ook kiezen voor een cadeaubon. De ouders kunnen dan zelf kijken wat ze kunnen kopen voor hun zoontje of dochtertje. Populaire cadeaubonnen die je kunt geven als kraamcadeau zijn onder andere voor de Hema, Prenatal, C&A en Zalando.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *